Voor kinderen

Wat leuk dat je op deze site kijkt!

Heb je dat ook weleens? Dat je denkt: ‘Ik weet het even niet’, of je voelt dat hoe het nu met je gaat niet is zoals je wilt?

Dat kan op allerlei vlakken, bijvoorbeeld, er is veel ruzie thuis, je voelt je niet begrepen, het gaat niet goed op school, het lukt je niet om vrienden te maken, je voelt je eenzaam of word je wel heel snel boos. Of misschien zit je niet lekker in je vel en plas je daardoor weer in je bed. Er zijn veel dingen waardoor jij kan denken: ‘Dit wil ik niet meer, ik wil me weer prettig voelen’.

Daar kan ik je bij helpen.

Samen kunnen we door te praten, knutselen, spelen, muziek maken, er achter komen, wat het is dat jou dwars zit. Zo kan ik je helpen de oplossing te vinden die bij jou past. Vaak weet je zelf het beste wat goed voor jou is maar doordat je je niet prettig meer voelt, ben je de regie kwijt en gebeuren er dingen die je niet wilt. Ik wil je helpen om zelf de regie weer te krijgen. Daardoor kun je jezelf zijn en doen wat je echt wilt.

Het is fijn om zelf de controle te hebben over hoe jij denkt en over wat jij voelt. Ik weet zeker dat je je daarna ook anders gaat gedragen.

Miranda Ridderbosch