“Ik vind de hulp die Miranda mij heeft aangeboden heel goed. Ze heeft me advies gegeven, gesteund en over alles gepraat waarover ik wou praten. Ook heb ik erge hulp gekregen door de rustgevende oefeningen die Miranda met mij gedaan heeft. Op die wijze heb ik op momenten waarnaar ik zocht naar rust, ook daadwerkelijk de rust gevonden.  Ik ben erg blij dat Miranda mij zo heeft geholpen met waar ik behoefte aan had, dat nu alles al stukken beter met mij gaat!”

Bas, 14 jaar

“Ik kwam bij Miranda omdat ik op school veel last had van faalangst en ik niet lekker in mijn vel zat. Miranda begreep mij en ik kon daardoor mezelf zijn en alles bij haar kwijt. Door tekeningen te maken, te praten of ontspanningsoefeningen heb ik geleerd mezelf meer uit te spreken, zelfvertrouwen te hebben en kan ik me nu beter ontspannen. Miranda geeft je het gevoel dat je er mag zijn en wil er alles aan doen om jou te helpen”

M, 17 jaar

“Ik sta voor Miranda  en vertel haar dat ik last heb van hoofdpijn, het eerste wat ze zegt is: ‘er is meer dan hoofdpijn dat zie ik aan’. Ja er was meer dan hoofdpijn maar dat vertrouw ik niemand toe, dat durf ik niet. Miranda heeft op een hee bijzondere manier mijn vertrouwen weten te winnen. Zij wist in een week tijd meer te bereiken dan mijn andere psychologe. Ik denk dat Miranda een talent heeft wat weinig andere hebben en dat is dat ze precies kan aanvoelen wat en kind nodig heeft.”

D, 18 jaar

“Mijn dochter liep tegen een aantal dingen aan, waaronder: faalangst, boze buien, onzeker. De eerste keer dat wij bij Miranda kwamen voelden wij allebei meteen een klik met haar. Miranda is een hele prettige warme vrouw en heel fijn in de omgang. Ik was zelf niet aanwezig bij de sessies maar telkens als mijn dochter de kamer uitkwam dan was ze blij en relaxed. Zij vond het heel fijn om haar gevoelens en geheimpjes aan Miranda te vertellen en het luchtte haar heel erg op dat zij dit met haar kon delen. Ook gaf Miranda mijn dochter handvatten zodat ze bijvoorbeeld wat sterker in haar schoenen zou staan en dat zij dingen aan de juf durft te vragen. Ik merkte dat mijn dochter zekerder werd en wat beter in haar vel ging zitten. Ik ben heel erg blij dat wij Miranda hebben leren kennen en dat zij mijn dochter zo goed op weg heeft geholpen. Mijn dochter praat nog steeds over haar ondanks dat we al een tijdje niet meer bij haar komen en noemt haar nog altijd heel lief: ‘mijn Miranda’.”

Meisje, 5 jaar

“Daan is 15 jaar en heeft te maken met een serieus concentratie probleem. Een echte moeilijke puber met alle onzekerheden die daarbij horen. Weken lang ging hij graag naar Miranda. We hebben gemerkt dat hij rustiger is geworden, zich makkelijker openstelt en meer zelfvertrouwen heeft. Miranda dank je wel voor je oprechte aandacht en liefde.”

Daan

“Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Miranda. Er was rust waardoor ik ook tot rust kon komen. Ik kwam naar Miranda omdat ik mij onzeker voelde en niet lekker in mijn vel zat. We hebben veel gepraat en daardoor kwamen er ook dingen naar boven waar ik eigenlijk nog niet zo over had nagedacht. Ik heb geleerd hoe ik meer rust kan krijgen met bepaalde oefeningen. Ik kan praten over dingen die me dwars zitten en Miranda helpt me daar heel goed bij. Door tekeningen of visualisaties krijg ik dingen op een andere manier te zien en dit helpt mij heel erg om me uiteindelijk weer zelfvertrouwen te geven en weer lekker in mijn vel te zitten. Het is voor mij vaak al een hele opluchting om even met iemand te praten. Ik heb er daarom ook zeker geen spijt van dat ik naar Miranda ben gegaan.”

Maartje, 16 jaar

“Miranda is een professionele, vriendelijke en toegankelijke coach die onze dochter heel goed heeft begeleid en geholpen. Onze dochter kwam als een verlegen en gesloten meisje bij Miranda en wist niet goed wat ze met de gesprekken aan moest. Met kalmte, aandacht en warmte heeft Miranda onze dochter zich stap voor stap open laten stellen en haar op die manier kunnen helpen. We hebben nu een vrolijke dochter die zich durft uit te spreken en met veel meer zelfvertrouwen situaties durft aan te gaan. Ook als ouders hebben wij inzichten gekregen hoe om te gaan  met onze kinderen en de uitdagingen waar zij dagelijks mee te maken hebben. Ik raad Miranda van harte aan.”

Moeder van dochter 8 jaar

“My daughter is 4 years old, started school 3 months ago but still not find her place. She is sensitive, not close to her environment and had difficulties to deal with all emotions she receives. Even I understand and did my best, I was not able to help her, she miss one step to the balance. I need someone else to help her, plays with her and shows empathie. Here we are, first drawn with a smile! She calls her the teacher of emotions. Miranda with kindness help her to cross that step she needs to be herself!”

Meisje, 4 jaar